Salibandyedustus säilytti paikkansa kakkosdivarissa

Maanantai 27.04.2020

Toukolan Teräksen historian ensimmäinen salibandyn II-divisioonakausi päättyi poikkeuksellisen tilanteen vuoksi ennen aikojaan. Salibandyliitto päätti keskeyttää sarjan koronaviruksen takia kun kaksi kierrosta runkosarjaa oli jäljellä. Liitto tiedotti myöhemmin, että ToTe säilyttää paikkansa kakkosdivarissa myös ensi kaudella 2020-2021. Joukkue haluaa kiittää kaudesta kannattajiaan ja yhteistyökumppaneitaan!

Joukkueen kapteenina ja pelaajavalmentajana toiminut Juho Porola näkee menneessä kaudessa paljon hyvää.

– Heikosta kevätkaudesta huolimatta kokonaisuudesta jäi hyvä fiilis. Ensimmäinen kausi tällä sarjatasolla oli erittäin opettavainen ja oli ilo huomata, että pelaamme aivan oikealla tasolla. Vitosdivisoonajoukkueesta vuodelta 2015 oli viime kaudellakin mukana vielä yhteensä 12 pelaajaa. Asetimme tavoitteeksi olla 12 joukkueen sarjassa Top 6:ssa. Loppusijoitus oli seitsemäs. Tärkeintä kuitenkin on, että päästään jatkamaan ensi kaudella samalla sarjatasolla taas hieman kokeneempina, Porola sanoo.

Ensi kauden joukkueen rakennus on hyvällä mallilla ja sopimuksia aletaan julkaisemaan pian ToTen somessa. Jonkin verran vaihtuvuutta on tulossa ja etsimmekin joukkueeseen vahvistuksia tulevalle kaudelle. Lisäksi etsimme joukkueelle valmentajaa.

Mikäli pelaaminen tai valmentaminen salibandyn edustusjoukkueessa kiinnostaa, ole rohkeasti yhteydessä joko Juho Porolaan (päävalmentaja) juho.porola@gmail.com tai Janne Reitalaan (joukkueenjohtaja) janne.reitala@hus.fi.

Melkoinen ikävä on jo lajin pariin ja Latokartanon kotiluolaan. Luotetaan siihen, että syksyllä taas nähdään. Pysykäähän terveinä!