Teräksen edustusjoukkue nousee salibandyn 2. divisioonaan kaudeksi 2019-2020!

Lauantai 04.05.2019

Toukolan Teräksen salibandyn edustusjoukkue teki seurahistoriaa nousemalla trillerimäisten play-offs -pelien jälkeen kakkoseen. Joukkue sijoittui kolmosen lohkossaan toiseksi ja voitti karsinnan ensimmäisessä vaiheessa toisen lohkon sarjakakkosen maalein 5-3. Karsinnat etenivät otteluparin voittajien ja kakkosdivisioonassa sijoille 7-10 yltäneiden joukkueiden välisiin plays-offs -otteluihin, jotka pelattiin ratkaisuun asti.

Teräksen vastustajana pudotuspeleissä oli HIFK:n organisaatioon kuuluvan Agents; kahdella voitolla paikka kakkosessa varmistuisi. Ensimmäisen ottelun Teräs voitti Campo-Centerissä jatkoajalla 3-2, toisen ottelun voitti Agents 7-6 ja ratkaisevassa kolmannessa ottelussa täpötäydessä Campossa, Teräksen fanituotteiden värjäämän katsomon mylviessä, loppusummerin soidessa tulostaululla olivat lukemat Agents-Toukolan Teräs 6-9. Ja nousua juhlimaan kotipesään Oljenkorteen!

Nousu tulee asettamaan seuran, salibandyjaoksen ja ennen kaikkea edustusjoukkueen niin pelillisesti kuin taloudellisestikin uusien ja aiempaa selvästi kovempien haasteiden eteen. Joukkue on jo aloittanut harjoittelun uutta kautta varten Latokartanon liikuntahallissa. Jos kakkosdivari tuntuu sopivalta tasolta, ota rohkeasti yhteyttä joko päävalmentaja Juho Porolaan (050 323 4907) tai joukkueenjohtaja Janne Reitalaan (050-427 1771)