Ryhdy kannatusjäseneksi!

Keskiviikko 25.12.2019

Ryhdy sinäkin kannatusjäseneksi!

Miksi?

Toukolan Teräs on perinteikäs, vuonna 1932 perustettu monilajiseura, jonka on vuosien varrella järjestänyt toimintaa monessa eri lajissa. Tällä hetkellä pelaajamäärältään seuran suurimmat jaokset ovat Jalkapallojaos (ml futsal) ja Salibandyjaos. Toukolan Teräksen tärkeänä periaatteena on vuosien varrella aina ollut matalan kustannustason harrastustoiminnan järjestäminen laadukkaasti.

Vaikka ToTe toimii täysin vapaaehtoisin voimin, eikä palkkakuluja siten muodostu, on monilla kilpailutoimintaan aktiivisesti osallistuvilla nykyisin vaikeuksia suoriutua yhä kohoavista harrastustoiminnan kustannuksista.  Siihen tarvitsemme tukea kaikilta kannattajiltamme ja erityisesti alueemme yrityksiltä sekä asukkailta, jotka haluavat tukea paikallisuutta.

Miten?

Liittymällä Toukolan Teräksen kannatusjäseneksi voit tukea joko seuran jalkapallojaoksen tai salibandyjaoksen toimintaa. Näin tukesi ohjautuu suoraan ja lyhentämättömänä niille joukkueille, jotka toimintaa aktiivisesti järjestävät. Kannatusjäsenenä saat liittymislahjana näyttävän fanikaulaliinan. Kannatusjäseneksi voit liittyä maksamalla kannatusjäsenmaksun (45,00 euroa/yksityishenkilöt ja 90,00 euroa/yritykset ja muut yhteisöt) joko jalkapallojaoksen tai salibandyjaoksen tilille alla mainituilla viitenumeroilla. Kannatusjäsenyys on voimassa maksupäivästä kalenterivuoden loppuun.

Huom. Ilmoittamalla yhteystietosi puhelinnumeroineen sähköpostitse info@toukolanteras.fi voimme tarjota tiedon ToTen edustusjoukkueen peleistä etukäteen ja pääset aina seuraamaan kotimatsit ilman mahdollista pääsymaksua.

Nähdään peleissä!

Tilinumerot:

ToTe Jalkapallojaos FI13 1011 3000 2225 12, viite 99985

ToTe Salibandyjaos FI03 1025 3000 2105 60, viite 99985