Muista uusia jalkapallon pelipassi vuodelle 2018

Maanantai 02.04.2018

Pelipassin uudistaminen

Kaikki aikaisemmin pelanneet on jo rekisteröity Pelipaikassa ja heillä on siellä valmiina “tili”. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoite. Pelipassin maksamalla tiliin voi rekisteröidä edustusoikeuden kalenterivuodeksi johonkin seuraan. Samalla maksulla voi rekisteröidä myös futsal-edustuksen johonkin seuraan.

Pelipassi oikeuttaa pelaamaan kotimaisissa sarjoissa ja turnauksissa. Pelipassilla saa lisäksi alennuksia ottelulipuista sekä muita jäsentarjouksia. Aikuisen pelipassi maksaa 45 euroa, ja se tulee maksaa istunnon aikana pankkitunnuksilla.Valitse maksutavaksi oma verkkopankki kuvake, jolla pääset suoraan maksamaan maksun.  Aikaisemmin pelanneet uudistavat vanhan passinsa, uudet pelaajat rekisteröivät itsensä ensin.

Alaikäinen tulee aina vakuuttaa urheilutapaturmien varalta, aikuisille urheiluvakuutus on vapaaehtoinen. Tavallinen tapaturmavakuutus ei korvaa tapaturmia, jotka aiheutuvat urheiluseuran toimintaan liittyvässä harjoittelussa eikä kilpailuissa. Vakuutuksen voi maksaa pelipassin ostamisen yhteydessä.