KP2010

Kampin Piirissä pelaa musiikin, teatterin ja median parissa työskenteleviä naisia. Joukkue perustettiin vuonna 2005 ajatuksena osallistua Rockfutiksen mimmiliigaan. Ensimmäisinä vuosina joukkue ei treenannut yhdessä kertaakaan ennen turnausta. Nykyisin joukkue harjoittelee säännöllisesti ja osallistuu harrastesarjaan Helsingissä. Kampin Piiri liittyi ToTen organisaatioon vuonna 2011.

Joukkuejohtajana toimii Riina Willman ja Rockfutis -vastaavana Pia Asikainen. Joukkueen kapteenina on toiminut Hanna Raiskinmäki ja varakapteenina Riina Willman. Valmentajaa joukkueella ei ole. Pelaajia Kampin Piirissä on noin 13.

Harjoittelu/pelaaminen

Kampin Piiri pelaa futsalia ja jalkapalloa harrastesarjassa ja osallistuu vuosittain myös Rockfutiksen SM-kilpailuihin, jossa vuonna 2015 sai pronssia. Treenejä on 1-3 kertaa viikossa usein yhdessä Kallion Ruusujen kanssa.

Muu toiminta

Mahdollisia jalkapalloleirejä ja ulkomaan pelireissuja saatetaan järjestää, mikäli innokkaita osallistujia riittää. Myös kesäkauden aloitus- ja lopetusbileet kuuluvat asiaan.